Menu

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

5 intrebati care trebuie sa ti le pui inainte de a planifica bucataria

Un nou stil de bucatarie trebuie sa se asocieze cu modul tau de viata, in caz contrat aceasta va fi o pierdere de timp si de bani. Inca de la prima faza de planificare a bucatariei trebuie sa ei in calcul  momentul dat pentru a nu provoca mai apoi dureri de cap majore.

Cu timpul ai putea chiar sa urasti noua bucatarie pentru ca pur si simplu nu functioneaza asa cum ti-ai fi dorit tu si familia ta. Pentru a preveni acest lucru, si pentru a capata bucataria perfecta si mult dorita, mai jos gasesti 5 intrebari esentiale care trebuie sa te intrebi inainte de planificarea bucatariei:

1. Care este rolul bucatariei in familia noastra? Este zona unde doar se serveste masa, sau este spatiu unde toata familia se reuneste dupa o zi de absenta si se discuta noutatile de peste zi? 

2. Iubesc sa fac micul dejun acasa? O bucatarie bine conceputa si planificata iti va face diminetile mai placute, vei avea posibilitatea sa gatesti micul dejun cu mare placer.

3. Imi place sa spal vasele? Din lipsa de timp sau din lipsa de placer, majoritatea gaspodinelor nu iubesc se spele vasele, daca si tu esti la fel atunci recomandam sa achizitionezi o masina de spalat vasele. 

4. Utilizez mult spatiu de lucru? In cazul in care membrii familiei iubesc impreuna sa gateasca sau tu esti cel care utilizezi mult spatiu in timpul gatitului, atunci vei avea nevoie de o zona de lucru mai mare.

5. Cit de multe lucruri am? In cazul in care in bucataria ta se afla multe lucruri si obiecte necesare gatitului, vei avea nevoie de mult spatiu de depozitare.

 

Odata ce ai gasit raspuns la toate aceste intrebari, si la sigur stii cum iti doresti sa fie bucataria visurilor tale, apeleaza la un specialist bun, care va efectua cu eficienta mobilierul. Echipa bucatariilacomanda.com are exerienta in domeniu de mai mult de zece ani, executa la comanda toate tipurile de bucatarii in tot felul de spatii.

 

Leave a comment

back to top