Menu

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Despre Bucatarii La Comanda in Moldova!

Noi cei de la Bucatarii La Comanda, stim cum sa va cream buna dispozitia zi de zi, prin crearea mobiliei la comanda pentru bucataria dumneavoastra! Va cream personalizat, Bucatarii La Comanda, bucatarii dupa designul, stilul si gustul Dumneavoastra. Fiecare bucatarie, se fabrica personalizat, iar fiecare comanda de bucatarie este creata dupa stilul si doleantele dumneavoastra.

De ce o Bucatarie La Comanda?

Raspunsul este simplu, bucataria daca este realizata la comanda, atunci poate sa se incadreze mai usor in spatiul casei voastre, mai mult ca atit, fiecare bucatarie realizata de noi, corespunde in intregime preferintelor dumneavoastra, dupa culoare, aspect, si design de bucatarie.

Comenzile de bucatarii la comanda se efectuaiaza in termeni de 10 zile lucratoare, iar livrarea bucatariilor, are loc gratis in municipiul Chisinau. Bucataria creata de noi, poate fi combinata cu orice tehnica de bucatarie, si cu orice feronerie.

Compania noastra colaboreaza cu cele mai renumite branduri de mobila de bucatarie, branduri internationale care ofera o gama de produse usor incatrabile in orice design de bucatarie propus de noi.

Designerii nostri de bucatarii, creaza individual fiecare detaliu al bucatariei, astfel ca dumneavoastra sa fiti multumiti.