Menu

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Zona de spalat vesela in bucatarie – cum sa o amenajezi?

Una din cele mai importante zone in bucatarie este desigur ca  - chiuveta. Daca ai planificat acest spatiu eficient si comod iti va fi foarte comod sa lucrezi la bucatarie.

 

Cu totii stim ca un mare dusman la bucatarie este vesela murdara, dar daca aceasta este spalata indata si indeosebi daca o faci cu placere, iti va usura lucrul momental. Pentru a nu da gres cu instalarea corecta a chiuvetei, urmareste sfaturile specialistilor nostri:

1. Masina de spalat vasele e recomandat sa fie amplasata linga chiuveta si linga scurgatorul de vase. In felul dat vei putea manevra usor cu vesela si nu vei pata podeaua.

2. Pentru o manevrare mai eficienta a paharelor, tacimurilor si a veselei – amplaseaza-le linga masina de spalat vase si chiuveta. E de preferat ca tacimurile sa fie in sertar, iar scurgatorul de vase poate sa isi gaseasca locul pe blat. Dar daca nu vrei sa aglomerezi blatul, sau nu ai suficient spatiu, monteaza o sina de perete.

3. Daca doresti ca chiuveta sa fie montata la un geam care se deschide in interior, ai grija de inaltimea robinetului, daca acesta este prea inalt atunci va bloca deschiderea geamului.

4.  Nu amplasa chiuveta linga un perete, vei avea incomoditati la spalat vasele.

 

Leave a comment

back to top