Menu

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

De ce sa optezi pentur mobila de bucatatrie la comanda?

Daca doresti ca mobilierul pentru bucatarie sa fie perfect si dupa preferintele personale dar nu ceea ce ofera magazinele de mobila, atuni noi recomandam mobila de bucatarie la comanda. 

 

Avantajele mobilei de bucatarie la comandasunt o multime. Vei avea posibilitatea sa alegi singur modelul, culoarea, dimesniunea, functionalul. Modelele de bucatarie expuse de magazinele specializate sunt ori prea mici ori prea mari si in rare cazuri cind se incadreaza ideal marimilor incaperii tale. 

La confectionarea mobile de bucatarie la comanda ai posibilitatea sa alegi culoarea si feroneria care iti place si sa le adaptezi spatiului disponibil. 

Mai intii de toate stabileste ce doresti si care sunt necesitatile tale – ce astepti de la bucatarie. Dupa care alegi un model, un stil anumit. Poti consulta literatura in domeniu, sau sa apelezi la ajutorul specialistului. Nuantele alege-le in conformitate cu culorile care predomina in interior. Ia in calcul planurile tehnice:  cum sunt amplasate prizele sau tevile. Trebuie de prevazut cum se vor deschide usile dulapurilor si sertarele. Nici intr-un caz sa nu amplasezi sertare la coltul bucatariei – nu le vei putea deschide. 

La capitolul nuante  - este recomandabil ca mobila de nucatarie sa fie confectionata din doua nuante. Capata o simetrie si un aspect mai placut.

 

Leave a comment

back to top