Menu

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Cum amplasezi dulapurile si sertarele la mobila de bucatarie?

Atunci cind planifici sa mobilezi bucataria cu mobilier nou, e de preferat sa te adresezi companiilor care executa bucatarii la comanda. In acest caz vei avea posibilitatea sa iti planifici bucataria dupa propriile dorinte si necesitati personale, ca mai usor sa fie de gatit bucate.

 

Atunci cind ai totul planificat si lucrurile sunt usor de gasit printre rafturile si sertarele din bucatarie, gatitul devine o joaca. E bine sa urmezi careva reguli ca sa obtii ceea ce iti doresti. Mai jos gasesti citeva sfaturi oferite de echipa bucatariilacomanda.com.

a) Este foarte comod dar si usor de gasit ustensiile si alimentele de gatit, atunci cind le pastrezi in sertare care se extind complet. Avantajul acestor sertare: este vizibil tot ceea ce se afla inauntru si usor accesibile. La fel este comod pentru bucatariile de dimeniuni mici.

b) Pentru a fi comod sa deschizi usa de la dulap, in cazul in care acesta se afla linga perete, adauga o fisie de umplutura intre dulap si perete. 

c) La fel proceseaza cu piesa de umplutura atunci cind ai dulap suspendat linga fereastra. 

 

d) Daca bucataria este in colt, nu se recomanda se amplasezi sertarul in acea zona. Astfel vei avea dificultati la deschidere, sau poti sa te lovesti de minerul usii de la dulapul alaturat. Daca totusi nu ai o alta solutie si trebuie sa amenajezi sertarul in colt, piesa cu umplutura poate sa te salveze si in cazul dat.

 

Leave a comment

back to top