Menu

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Sfaturi in amenajarea bucatariei de vis

Pentru a avea bucataria de vis la care demult visezi si in care sa gatesti cu placer e necesar putina atentie si un pic de rabdare. Specialistii de la bucatariilacomanda.com sunt gata sa-ti ofere o mina de ajutor. Te ghideaza cu citeva idei referitor la amenajarea eficienta a unei bucatarii de vis. 

 

Mai intii de toate creaza un plan, imaginar sau schitat, la felul cum doresti sa arate bucataria ta de vis. Analizeza toate momentele: cum ai dori sa fie, ce nuante, ce functional, ce ai dori sa elimini sau ce te-ar deranja in bucatarie. 

Dupa ce ai creat un plan si ti-ai imaginat bucataria de vis, cere ajutorul specialistului. Un designer iti va oferi citeva sfaturi de mobilizare a bucatariei, te va indruma de care furnitura sa alegi, cum corect sa combini si sa asortezi piesele de mobila dupa gustul tau. Dupa care iti va crea o schita in 3 D, aceasta te va ajuta sa vezi cum va arata viitoare bucatarie. 

Daca iti doresti sa amenajezi o bucatarie de vis si ai nevoie de ajutorul specialistului, nu ezita sa ne contactezi la numarul 022 260 575.

 

Leave a comment

back to top