Menu

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Depozitarea corecta a vaselor de bucatarie.

Vasele de bucatarie trebuie sa fie aranjate in asa mod ca sa le poti vedea si sa fie usor accesate. Astfel vei avea o bucatarie bine organizata si originala.

Nimic nu este complicat, trebuie doar sa duci cont de citeva reguli:

1.Aranajarea tacimurilor. De regula ele se depoziteaza in sertar, pentru aceasta ar fi bine sa faci rost de un dispozitiv care divizeaza tacimurile. Inainte  a procura dispozitivul ia dimensiunile exacte.

2.Sa fie usor de accesat. Amenajeaza in asa mod ca sa iti fie mereu la indemina tot ceea ce folosesti mai des in prepararea bucatelor. Poti folosi spatiu de depozitare pe vertical daca nu este suficient, sau niste rafturi dotate cu roti pentru a avea posibilitatea de a schimba locul mai ales cind ai musafiri si acestea incurca.

3.Depozitarea platourilor si bolurilor. Cind doresti sa achizitionezi o bucatarie ia in calcul spatiul de depozitare. Pentru platouri si boluri ideal ar fi sertarele adinci, acestea sunt practice si ai vasele permanent la indemina. Ai grija ca intre vase sa fie citeva opritori care ar impiedica alunecarea vaselor unele peste altele.

 

Leave a comment

back to top