Menu

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Zona de luat masa, locul important in fiecare casa.

Fie ca este o casa mica sau o casa mare, zona de luat masa este un loc important. Aici probabil e unicul loc unde familia se aduna fie macar o data in zi. La fel e locul unde putem primi musafirii chiar daca este amenajata in bucatarie. Deci aceasta zona trebuie sa fie placuta si confortabila.

 

De cele mai dese ori, zona de luat masa se afla in bucatarie, indeosebi in apartamente unde spatiul este mai mic ca in case individuale. Sau o idee ar fi, bucataria impreuna cu livingul.

Sa vedem care sunt solutiile de amenajare a zonei de luat masa.

Daca in bucatarie ai spatiu limitat, o solutie ideala ar reprezenta mesele pliante. In felul dat vei avea spatiu suplimentar cind va fi necessitate. La fel si scaunele, sunt si ele binevenite in bucatariile mici. Mobila trebuie sa fie multifunctionala, in felul dat va indeplini mai multe scopuri. Trebuie sa persite ordine permanent, stim cu totii ca dezordinea este inamicul spatiului.

Mobilierul pentru zona de luat masa trebuie sa fie procurate  sau executate la comanda in functie de dimeniunile care sunt predispose acestei zone. Daca bucataria ta este lnga si ingusta, noi iti recomandam sa optezi pentru o masa rabatabila, care va fi continuarea blatului de lucru.

O alta solutie pentru a economisi din spatial bucatariei, ar fi masa amplasata in cot sau chiar lipita de colt. Ideal ar fi aici o masa rotunda.  Sa nu uiti si de iluminarea acestei zone. Esentiala si binevenita este lustra deasupra mesei.

 

Leave a comment

back to top