Menu

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

MOBILA DE BUCATARIE LA COMANDA

Bucataria este inima unei casei, de aceea mobila de bucatarie trebuie aleasa cu mare grija, luind in consideratie  spatiile necesare de depozitare, spatiul util de lucru si de gatit. De-asemenea alegerea mobilierului trebuie  facuta luind in consideratie  utilitatile existente precum  tevile, centralele termice si  scurgeri.

Mobila de bucatarie la comanda  este mobila care  isi manifesta la maxim utilitatea, personalitatea si frumusetea.
Un proiect de mobila la comanda  prevede luarea in evident a 5 zone  principale din bucatarie:
- Zona de provizii – trebuie sa fie organizata in mod ergonomic si este zona unde de obicei se pastreaza consumabilele tipice  precum: zahar, cafea, orez, paste fainoase.
- Zona de pastrare – este zona unde se pastreaza lucrurile de folosire indelungata, precum tacimuri, pahare si alte ustensii de bucatarie. Aceste zone sunt  caracterizatate de catre dulapurile de bucatarie superioare.
- Zona de curatie – este zona unde se afla chiuveta, picaratorul, robinetul cit si dulapul de sub chiuveta unde se pastreaza detergentii de spalat si cosul de gunoi.
- Zona de preparare – este zona unde se desfasoara  lucru in bucatarie. Ustensiile de bucatarie, microunda si alte aparate electrocasnice trebuiesc sa se afle in preajma acestei zone.
- Zona de gatit-  este zona unde se afla aragazul, hota, cuptorul, ustensiile de gatit etc.
O bucatarie trebuieste astfel conceputa incit sa te bucuri de functionalitatea si utilitatea  ei multi ani inainte.

Leave a comment

back to top