Menu

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

CUM SA AI O BUCATARIE CONTEMPORANA?

O bucatarie contemporana care se caracterizeaza prin spatiu  mare, mobile deschise la culoare, electocasnice incorporabile in mobilier.
Culoarea si modelul de mobila de bucatarie a stilului contemporan. Bucatariile contemporane sunt elegante si au culori deschise. Alege o bucatarie in nuanta deschisa a lemnului.

Blatul, peretii chear si podeaua poate fi alba, pentru a crea vizual spatiu mai larg.  De-asemenea characteristic stilului contemporan pot fi bucatariile rustice.  Citeva accente negre, ca de exemplu un taburet iti pot pune in valoare intreaga bucatarie. Combinatia de alb-negru nu se demodeaza niciodata. Pentru a crea o bucatarie contemporana ultramoderna, opteaza pentru mobilier geometric, in combinatii de alb si culori precum galben, verde etc.
Mobila de bucatarie contemporana in acelas timp este simpla, dar in acelas timp are si un aer complicat, datorita materialelor si electrocasnicelor folosite. Hota, plita, frigiderul, masina de spalat mase, sunt incorporate in mobilier, unele fiind ascunse chiar in mobilier.

Leave a comment

back to top