Menu

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

CULORILE POTRIVITE PENTRU MOBILA DE BUCATARIE

Cind vine vorba de alegerea culorilor potrivite pentru bucatarie primul lucru pe care trebuie sa-l luati in consideratie este marimea spatiului din bucatarie.

Dulapurile care sunt foarte necesare intr-o bucatarie, avind rolul de depozitare si economisire a spatiului joaca un rol important in aspectul final al bucatariei. Daca aveti o bucatarie mica alegeti dulapuri in nuante neutre precum albul,  bej etc. Iar daca dispuneti de o bucatarie cu un spatiu generos  puteti opta pentru dulapuri in nuante inchise care vor da un stil elegant si sofisticat bucatariei. In ultima vreme la moda sunt nuantele de visiniu si culoarea lemnului  fiind folosite tot mai des pentru dulapurile de bucatarie. Pentru polite, rafturi si blatul de lucru se recomanda culorile deschise, dar sa fie produse din materiale usor de curatat.
Pe linga mobila de bucatarie, alegerea aparatelor electrocasnice care vor face parte din bucatarie  trebuiesc alese in mod rational astfel incit sa se incadreze de minune in intregul decor al camerei.  Pentru alegerea unei culori potrivite pentru bucataria ta opteaza pentru bucatarii la comanda.

Leave a comment

back to top