Menu

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

MOBILIERUL POTRIVIT PENTRU O BUCATARIE MICA

O bucatarie cu o suprafata mica poate deveni un chin mai ales cind vine vorba de mobilarea acesteia. Parca orice piesa de mobilier nu se incadreaza in spatiu, este prea mica sau pur si simplu nu se potriveste.

Astfel trebuie sa gasesti mobila de bucatarie potrivita pentru toate necesitatile bucatariei. O varianta buna pentru o bucatarie mica ar fi mobila de bucatarie la comanda. Bucatariile la comanda se incadreaza de minune in spatiul bucatariei si se potriveste de minune cu restul incaparii. Iata care piese de mobilier de bucatarie sunt necesare pentru o bucatarie mica:
- Un element important in bucatariile mici sunt corpurile suspendabile de mobilier.
- Chiuveta de bucatarie – in cazul unei bucatarii mici poti opta pentru o chiuveta mai mica, fara loc de scurs vasele, acestea punîndu-se direct in picuratorul de vase ce sta in corpul suspendat pe perete in dreptul chiuvetei.
- Plita si hota – optati pentru o hota si plita de 60 cm. Hota ideala pentru bucatariile mici sunt cele care permite un corp de mobilier de-asupra ei, corp, dulap in care se pot depozita   multe lucruri din bucatarie.
- Corp de sertare – trebuie sa ai un dulapior cu sertare in care sa depozitezi tacamuri, pungi, folii aluminiu  etc.
- Loc pentru oale si cratite – trebuie neaparat ca bucataria sa aiba si un loc marisor pentru depozitarea obiectelor mai mari.
- Masa de bucatarie poate poate fi incorporata in mobilier si sa se desfaca doar atunci cind este nevoie. De-asemenea o solutie pentru bucatariile mici sunt si mesele rabatabile care ocupa un loc foarte mic, usor se deschid si se inchid.
- Scaunele – pentru bucatariile mici cele mai potrivite scaune sunt scaunele pliante. Acestea pot fi depozitate intr-un coltisor  si cind ai nevoie pot fi scoase si desfacute.
- Un alt element foarte important este alegerea culorilor. Pentru bucatariile mici trebuie sa alegi mobila in nuante deschise. Culorile deschise dau senzatia de spatiu.

Leave a comment

back to top