Menu

Saltele Ortopedice la Preturi de Vara!

Paleta de culori pentru bucatarii la comanda

Bucataria este la fel de importanta ca si restul incaperiolor din locuinta, de-aceea atunci cind te hotarasti sa cumperi mobila pentru bucatarie trebuie sa atragi o mare atentie la paleta de culori pe care o alegi. Ochiul uman poate vedea circa 10 milioane de culori. Culorile fiind cele care au un impact foarte mare asupra vazului si starii psihologice.

La cumpararea bucatariei ia in calcul urmatoarea formula de care foarte multi designeri se conduc „60-30-10”. Ce inseamna aceasta formula:
- 60% - este o nuanta sau culoare dominanta
- 30% - este o culoare secundara
- 10% - este un accent de culoare.
De obicei bucatariile se produc din MDF, acesta este un material modern si usor de intretinut. MDF-ul poate avea o schema larga de culori, incepind de la nuantele lemnului pina la cele mai vii si mai puternice culori. Alegerea unor culori pentru bucatarie poate fi foarte grea, insa atmosfera pe care trebuie sa o creezi trebuie sa fie una imbinata perfect pentru ca tu sa ai o bucatarie asa cum iti doresti si sa te simti in largul tau. Iata citeva culori potrivite pentru bucataria ta:
- Bucatarie in roşu – cu o astfel de nuanta vei aduce culoare in bucataria ta. Aceasta pe linga faptul ca aduce caldura si luminozitate mai stimuleaza si metabolismul. In plus aceasta culoare va aduce un aer tineresc si modern bucatariei tale.
- Mobilier de bucatarie in nuante de galben – aceasta culoare va aduce prospetime, caldura si energie pozitiva, in plus te va ajuta sa te concentrezi mai bine asupra gatitului
- Mobila de bucatarie in verde – este o culoare naturala, relaxanta si fresh. Aceasta culoare incurajeaza persoanele la o alimentatie sanatoasa si proaspata.
- Bucatarie in portocaliu – este o culoare calda si vitala ce stimuleaza cresterea poftei de mincare.
- Nuanţe de mov – va aduce bucatariei eleganta, prospetime şi un stil non-conformist.
Aceste, dar si alte culori pot fi folosite cu succes pentru mobilierul de bucatarie.